Skip to content

Ben jij een zorgprofessional?

Wij ondersteunen jou als zorgprofessional, omdat jij je kostbare tijd het liefst steekt in het leveren van kwalitatieve zorg.

Jij bent de zorgprofessional die wij zoeken! 

Werken in de zorg vind jij het mooiste wat er is. Voor andere mensen zorgen, dáár ligt je hart, dat maakt je gelukkig.
Maar je wilt dit uiteraard wel doen op de manier zoals jij dit prettig vind.
Sluit je dan nu aan bij ProfiZorg. Geen enkele ander bemiddelaar werkt met je samen als zelfstandige, maar geeft je de voordelen van een werknemer! Benieuwd hoe wij dat doen en wat de voordelen voor jou zijn? Neem dan contact op met ProfiZorg.

Sluit je aan bij ProfiZorg!​

Werken aan een mooiere samenleving doe je niet alleen. Daar hebben wij elkaar bij nodig. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • De kracht van ‘samen’ ervaren zonder je zelfstandigheid te verliezen
  • Ondersteuning in het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving
  • Als collectief komen wij op voor elkaars belang
  • Wij verzorgen alle ‘papierwerk’
  • Ontwikkel jezelf als een echte zorgondernemer

ProfiZorg staat voor
Succesvolle plaatsingen van onze zorgverleners binnen onze focusgebieden in de zorg. dat is onze missie. We zoeken als exclusieve bemiddelbureau de juiste zorgverlener. Het gaat vaak om posities die uitstekend bemand moeten zijn om er voor te zorgen dat een organisatie succesvol is. Dat weten wij als geen ander.

Onderscheidend
Onderscheidend is ook onze werkwijze. ProfiZorg gelooft in een persoonlijke band met onze opdrachtgevers en onze zorgverleners. Door deze individuele aanpak zijn wij in staat om tot een juiste match te komen. We sturen hierbij voortdurend op onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken, deskundig en doelgericht.

Kwaliteit, Flexibel & Veelzijdig
ProfiZorg is een landelijk opererend bedrijf en een succesvolle en betrouwbare leverancier van verschillende zorg en nevendiensten in heel Nederland. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Onze zorgprofessionals zijn in het bezit van alle noodzakelijke diploma’s en certificaten. Ook hebben zij diverse praktijk cursussen gevolgd zoals het omgaan met agressie, conflicthantering, BHV en EHBO.

Spoedopdrachten
Bij ProfiZorg weten we heel goed dat de zorgbranche 24/7 actief is. Wanneer er onverwacht iemand ziek is geworden of een andere reden waardoor er personeelstekort ontstaat kun je bij ProfiZorg terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw opdracht direct onder de aandacht komt bij onze zorgverleners. Zo kan je binnen een zeer korte tijd reactie verwachten. 

Neem contact met ons op

Tijdens kantoortijden
Bel 085 - 06 08 101 en kies optie 1
Keizersveld 47D, 5803 AM Venray
Ma t/m Vr 09:00 – 17:00