Skip to content

Wij zijn Profizorg

Wij zijn uw partner in de zorg

Ons recruitment team is gespecialiseerd in “out of the box ” thinking. Met de recruitment oplossingen van ProfiZorg vallen opdrachtgevers en hun opdrachten op en worden talentvolle zorgverleners bereikt en voorbereid om jouw opdrachten in te vullen. Een succesvol samenwerking, dat is waar wij voor gaan.
Heb je een opdracht waar je met spoed zorgverleners voor zoekt? Neem dan contact op met de planning van ProfiZorg. Wij selecteren meteen de meest geschikte en beschikbare zorgverlener. 

ProfiZorg staat voor….
Succesvolle plaatsingen van onze zorgverleners binnen onze focusgebieden in de zorg. Dat is onze missie. We zoeken als exclusief bemiddelbureau de juiste zorgprofessional. Het gaat vaak om posities die uitstekend bemand moeten zijn om er voor te zorgen dat een organisatie succesvol is. Dat weten wij als geen ander.

Onze kernwaarden
Onderscheidend is ook onze werkwijze. ProfiZorg gelooft in een persoonlijke band met onze opdrachtgevers en onze zorgverleners. Door deze individuele aanpak zijn wij in staat om tot een juiste match te komen. We sturen hierbij voortdurend op onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken, deskundig en doelgericht.

Kwaliteit, Flexibel & Veelzijdig
ProfiZorg is een landelijk opererend bedrijf en een succesvolle en betrouwbare leverancier van verschillende zorg en nevendiensten in heel Nederland. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Onze zorgverleners zijn allen in het bezit van de gevraagde diploma’s en certificaten. Ook hebben zij diverse praktijk cursussen gevolgd zoals het omgaan met agressie, conflicthantering, BHV en EHBO.

Spoedopdrachten
Bij ProfiZorg weten we heel goed dat de zorgbranche 24/7 actief is. Wanneer er onverwacht iemand ziek is geworden of een andere reden waardoor er personeelstekort ontstaat kun je bij ProfiZorg terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw opdracht direct onder de aandacht komt bij onze zorgverleners. Zo kan je binnen een zeer korte tijd reactie verwachten. n!

Neem contact met ons op

Tijdens kantoortijden
Bel 085 - 06 08 101 en kies optie 1
Keizersveld 47D, 5803 AM Venray
Ma t/m Vr 09:00 – 17:00