Skip to content

Wij zijn Profizorg

Wij zijn uw partner in de zorg

Als zorginstelling heeft u tot doel om uw cliënten elke dag de zorg te bieden die zij nodig hebben. Dat kan soms een uitdaging zijn. Zeker op drukke momenten. ProfiZorg is er om u hierin te ontzorgen. Wij leveren professionals die flexibel en kundig zijn. Wij beschikken over professionals in o.a. de volgende zorgdomeinen:

  • Gehandicaptenzorg
  • GGZ
  • Jeugdzorg
  • Verzorging & verpleging
  • Dagbesteding
  • Ambulante begeleiding
  • Individuele begeleiding

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. Als zorginstelling heeft u bij ProfiZorg dan ook een aanspreekpunt. U krijgt uw eigen Zorgmanager toegewezen, waarmee u specifieke wensen kunt doorspreken. Zo zorgen wij voor maatwerk met een persoonlijk randje.

ProfiZorg staat voor
Succesvolle plaatsingen van onze zorgverleners binnen onze focusgebieden in de zorg, dat is onze missie! We zoeken als exclusief bemiddelbureau de juiste zorgverlener. Het gaat vaak om posities die uitstekend bemand moeten zijn om er voor te zorgen dat een organisatie succesvol is. Dat weten wij als geen ander.

Onze kernwaarden
Onderscheidend is ook onze werkwijze. Profi Zorg gelooft in een persoonlijke band met onze opdrachtgevers en onze zorgverleners. Door deze individuele aanpak zijn wij in staat om tot een juiste match te komen. We sturen hierbij voortdurend op onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken, deskundig en doelgericht.

Kwaliteit, Flexibel & Veelzijdig
ProfiZorg is een landelijk opererend bedrijf en een succesvolle en betrouwbare leverancier van verschillende zorg en nevendiensten in heel Nederland. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Onze zorgverleners zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten. Ook hebben zij diverse praktijk cursussen gevolgd zoals het omgaan met agressie, conflicthantering, BHV en EHBO.

Spoedopdrachten
Bij ProfiZorg weten we heel goed dat de zorgbranche 24/7 actief is. Wanneer er onverwacht iemand ziek is geworden of een andere reden waardoor er personeelstekort ontstaat kun je bij ProfiZorg terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw opdracht direct onder de aandacht komt bij onze zorgverleners. Zo kan je binnen een zeer korte tijd reactie verwachten. 

Neem contact met ons op

Tijdens kantoortijden
Bel 085 - 06 08 101 en kies optie 1
Keizersveld 47D, 5803 AM Venray
Ma t/m Vr 09:00 – 17:00